Joan Sánchez, nou entrenador del Juvenil A de l'Olot

La figura de Sánchez guanya importància dins del club perquè també farà d’ajudant de camp de Rodri i de coordinador de l’etapa competitiva del futbol base.

joan sanchez

Joan Sánchez (David Planella)

Joan Sánchez estarà acompanyat d’Ignasi Grabolosa al capdavant del Juvenil A de la Unió Esportiva Olot i rellevarà el tàndem que formaven Rafel Iglesias i Cesc Solé. Aquesta temporada, el primer equip juvenil olotí ha quedat tercer de Preferent, per darrere dels filials del Girona i el Sabadell, i no ha pogut aconseguir l’ascens a Nacional, la segona categoria del futbol juvenil espanyol. El curs que ve, ho tornarà a intentar, però Joan Sánchez deixa clar que no serà cap obsessió. El nou entrenador considera que haver posat aquest objectiu als joves jugadors l’estiu passat els va perjudicar.

Joan Sánchez s’ha convertit en una figura important dins de l’estructura de la Unió Esportiva Olot. A partir d’ara, compaginarà fins a tres càrrecs: serà coordinador de l’etapa competitiva del futbol base, entrenador del Juvenil A i ajudant de camp de Rodri als entrenaments del primer equip. El director esportiu de l’Olot, Àlex Terma, assegura que són funcions que estan perfectament relacionades.

Joan Sánchez és empordanès, té 26 anys i la temporada passada va entrenar el Cadet A de la UE Olot.

Respon