Joanetes dona el tret de sortida a les festes de poble de la Vall d’en Bas

Ho fa aquest dissabte amb l’Espinada. La Comissió de Festes preveu repartir més de 150 quilos d’ossos d’espinada en només 5 minuts. Jumpack hi posarà el complement amb música urbana des de les dotze de la nit fins que surti el sol.

L’Espinada donarà el tret de sortida a les festes de poble de la Vall d’en Bas. (Comissió de Festes de Joanetes)

L’Espinada serà l’encarregada d’obrir les festes majors de la Vall d’en Bas. Després de vint-i-nou anys, l’acte està plenament consolidat en la programació d’estiu del municipi. Des de la Comissió de Festes reconeixen a Ràdio Olot que és una activitat difícil d’organitzar, però també és agraïda. Una de les seves membres és la Beth Peregrina.

 

En total, més de 150 quilos d’ossos d’espinada que aniran acompanyats de pa i vi. Centenars de persones acomiadaran la nit de dissabte menjant carn a la brasa mentre veuen sortir el sol. A més, entre les seves particularitats, la festa de Joanetes també destaca per ser de les úniques que té Wifi gratuït.

 

Aquest no serà l’únic cap de setmana de festa a Joanetes. La setmana que ve, continuarà la celebració amb els actes centrals de la Festa Major del nucli de la Vall d’en Bas.

Respon