Josep Maria Bartomeu presideix la trobada de penyes blaugranes a la Vall de Bianya

El Barça presenta el projecte ‘Socis, fem penya’ amb què vol animar tots els socis del club a afiliar-se a les penyes més properes.

bartomeu bianya

Uns 200 penyistes gironins van escoltar Bartomeu i Cardoner (David Planella)

Una hora més tard del que estava previst, el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, va arribar al restaurant Ca l’Enric de la Vall de Bianya. L’esperaven uns 200 socis blaugranes de 28 penyes de la Garrotxa, el Gironès, la Selva i el Pla de l’Estany. Aquestes quatre comarques formen la Federació de Penyes de Girona sud, l’única de Catalunya que, fins ahir, encara no havia conegut el projecte ‘Socis, fem penya’. Segons el vicepresident de l’àrea social, Jordi Cardoner, és una crida als socis a fer-se penyistes. L’acte va ser un dels que va aplegar més públic i va ser organitzat conjuntament amb la Penya Blaugrana d’Olot i Comarca.

Cardoner nega que el d’ahir al vespre fos un acte electoral, tenint en compte que les eleccions cada vegada són més a prop, diu que només pensen en les finals de la Copa i de la Champions, i no vol entrar en cap tipus de polèmica. Està convençut que s’entendran amb l’equip de govern d’Ada Colau per tirar endavant la urbanització de l’Espai Barça a l’entorn del Camp Nou.

Respon