Judit Neddermann, la Beth i el Pot Petit al Planestiuja't 2019

El Planestiueja’t destapa els artistes convidats per a l’edició d’aquest 2019. Entre ells hi ha Judit Neddermann, Quimi Portet, la Beth, el Pot Petit o The Sey Sisters. El festival de música de les Planes d’Hostoles també comptarà amb un tribut a l’exitós espectacle ‘El Rey León’. Durant els mesos de juliol i agost hi haurà nou concerts a set espais diferents de la localitat garrotxina. 

Presentació del Planestiueja’t de les Planes d’Hostoles (Pau Masó)


La quarta edició del Planestiueja’t de les Planes d’Hostoles tindrà un fort accent femení. Judit Nedderman, la Beth o The Sey Sisters posaran el caràcter al cartell del festival d’estiu de la Garrotxa. A part d’aquests tres conjunts, també hi haurà Quimi Portet, el saxofonista Dani Nel·lo o la Giorquestra. L’alcalde de les Planes d’Hostoles, Eduard Llorà, diu que l’objectiu del Planestiueja’t no és ampliar el públic sinó “que la gent gaudeixi”.

 

Aquest any també hi haurà propostes pensades per als més menuts. El Pot Petit serà el plat estrella d’una programació infantil que també comptarà amb The Penguins i un espectacle tribut del Rey León. Segons Llorà, s’ha aconseguit que el públic no només vagi als concerts, sinó que també descobreixi el poble.

 

El Planestiueja’t comptarà amb set espais diferents on es faran els nou concerts d’enguany. Són indrets com cases rurals o masos que tenen poc aforament. La proximitat i intimitat de les actuacions també és un dels trets característics del festival que tindrà lloc entre el 6 de juliol i el 31 d’agost. Les entrades es posaran a la venda a partir de la setmana que ve.

 

Respon