JuntsxlaVall presenta les seves quatre primeres propostes per a la Vall d’en Bas

La candidatura que lidera Toni Arimany proposa construir unes instal·lacions esportives a la zona de Verntallat i ordenar el polígon de la Serra. També proposen portar algun servei de l’Ajuntament a Can Trona i desplegar completament la fibra òptica a tot el municipi. 

Presentació de les quatre propostes del partit per al municipi (@Juntsxlavallbas)


El grup de JuntsxlaVall ha estat un dels més matiners a tota la comarca a presentar propostes de cara a les eleccions municipals del mes de maig. La candidatura de Toni Arimany ha fet públics quatre dels propòsits que formaran part del seu programa electoral. El més destacat és la creació d’una zona esportiva al costat de l’escola Verntallat, on actualment hi ha el camp del Joanetes. Seria un camp de gespa artificial per a tots els equips de la Vall. Ho explica el mateix Arimany en declaracions a Ràdio Olot.

 

La construcció del camp de futbol costaria entre 250 i 300.000 euros. A part d’aquesta proposta, Arimany també promet arreglar la zona del polígon de la Serra. Es tracta d’una de les entrades més importants de la comarca. És el punt on desemboca el viaducte del Túnel de Bracons.

 

A més, Arimany també aposta per portar alguns serveis de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas a l’actual Centre Cultural de Can Trona i desplegar la fibra òptica a tot el municipi.

Respon