La Biblioteca d’Olot recupera la normalitat

Ja es pot accedir a l’equipament sense cita prèvia i utilitzar tots els documents disponibles. Es mantenen les mesures d’higiene i seguretat, i també la quarantena de llibres després d’un préstec. Alguns serveis i activitats segueixen suspeses.

La Biblioteca Marià Vayreda d’Olot torna a obrir (Olot Cultura)

La Biblioteca d’Olot obre un nou capítol en la seva particular desescalada. L’equipament ja té disponibles gran part dels seus espais i l’entrada per a tots els usuaris és lliure. Tot i això, es mantenen les mesures de seguretat i higiene: l’ús de mascareta i gel hidroalcohòlic és obligatori i cal respectar la distància interpersonal. La directora de la biblioteca, Judit Badia, reconeix a Ràdio Olot que és un pas que esperaven des de fa temps.

 

Una quarantena que és de dos dies i que també s’aplica a la resta de documents com CDs o DVDs. La reobertura de la biblioteca ha permès tornar a utilitzar  la bústia de retorn i les sales d’estudi. Les activitats com l’hora del conte o els clubs de lectura està previst que comencin a la tardor.

 

La Biblioteca d’Olot obre en l’horari habitual d’estiu: cada dia de dilluns a divendres de dos quarts de deu del matí a dos quarts de dues del migdia i des de les quatre de la tarda fins a dos quarts de nou del vespre.

One Response to “La Biblioteca d’Olot recupera la normalitat”

  1. Roger Pagès Tomasa

    Aixó es fantàstic!!!! esperem que sigui per molt de temps, i que la biblioteca torni a ser motor de lectura per tots els públics.

    Respon

Respon