La colla Les Tremendes celebra el 25è aniversari tenint el rei i la reina del carnaval

Són Francesc Muñoz i Jasmina Cívico, i tots dos senten una responsabilitat especial. Ho han explicat en una entrevista al Cinc Minuts Més de Ràdio Olot.

Jasmina Cívico i Francesc Muñoz, amb els conductors del Cinc Minuts Més, Neus Asin, Joel Tallant i Pere Farjas

Francesc Muñoz i Jasmina Cívico, de la colla Les Tremendes d’Olot, són el rei i la reina del carnaval 2019. Es moren de ganes que arribi aquest dissabte, tot i que al principi no amaguen que tenien dubtes i nervis.


Tot rei i reina del carnaval sap que té una responsabilitat, que és el protagonista i que ha d’estar a l’altura, però en el cas de Muñoz i Cívico encara serà més especial. Si el carnaval d’Olot fa 30 anys, la colla Les Tremendes de la Casa d’Andalusia en compleix 25. Un aniversari que celebraran en una carrossa amb 133 persones. Fa mesos que pensen què faran i com ho faran. La música, la disfressa, el maquillatge i la coreografia els ha tret la son.


Francesc Muñoz i Jasmina Cívico ho han explicat en una entrevista al Cinc Minuts Més que es pot recuperar al podcast de radiolot.cat.


Tots dos han visitat l’estudi 1 de Ràdio Olot amb el vestit de rei i reina del carnaval que porten i portaran a tots els actes on estiguin convidats, més enllà de la rua de dissabte. El vestuari, amb molts brillants, juga amb tons lilosos per reivindicar el paper de la dona. Els protagonistes el defineixen com a “diferent, elegant i còmode” per a ells.

Respon