‘La Comarca d’Olot’ para màquines fins que la societat recuperi la normalitat

El setmanari farà un parèntesi a partir de la setmana que ve. Avui dijous ha dit ‘fins aviat’ amb un número diferent i gratuït. L’ha repartit als punts de venda habituals, però també a establiments de primera necessitat i a la bústia de persones vulnerables o amb mobilitat reduïda.

La Comarca especial d’aquest dijous (Pau Masó)


 

En moments excepcionals, mesures excepcionals. ‘La Comarca d’Olot’ ha pres dues decisions importants: publicar avui un número gratuït per a tothom i aturar l’activitat a partir de la setmana que ve. No hi haurà el setmanari als quioscos fins que cessi l’expansió del coronavirus. El director de ‘La Comarca’, Òscar Cabana, n’ha explicat els motius al ‘5 Minuts +’ de Ràdio Olot.


I, per això, a partir de la setmana que ve, ‘La Comarca d’Olot’ es deixarà de publicar. Ha estat una decisió “complicada”, diu Cabana, però “consensuada amb tot l’equip”. Ara bé, el setmanari fer un parèntesi de cop i volta i avui sí que ha sortit, però ho ha fet d’una manera especial: amb un número diferent i gratuït.


El número especial de ‘La Comarca’, el 2.027 de la seva història, s’ha repartit avui dijous als punts de venda habituals, però també a establiments que venen productes de primera necessitat i a la bústia d’aquelles persones vulnerables o amb mobilitat reduïda que ho hagin demanat.

Respon