La cultura torna als carrers d’Olot

Després de tres mesos, aquest divendres es reprèn la programació cultural de la ciutat amb concerts a l’aire lliure dins el cicle ‘Encontres a la fase 2’. Els artistes locals Constan, Marta Rius o Pep Puigdemont tocaran en directe entorn del riu Fluvià, on els olotins s’han acostumat a passejar aquests dies. Ho faran acompanyats de la Stefi, un personatge teatral de la companya garrotxina Anna Confetti.

‘On és l’Stefi?’ és la proposta que obre la programació (Olot Cultura)

La ubicació dels concerts es donarà a conèixer a través de les xarxes socials d’Olot Cultura. Fins llavors serà secret per tal d’evitar aglomeracions. De moment, l’únic que se sap és que es faran al voltant del riu Fluvià. Les tres actuacions previstes per avui simbolitzen el retorn de la programació cultural d’Olot i l’inici del cicle ‘Encontres a la fase 2’ que oferirà més d’una desena de propostes aquest mes de juny. La directora del Teatre Principal d’Olot, Tena Busquets, explica que el cicle busca la diversitat del públic.


El primer acte dels ‘Encontres a la fase 2’ és el d’avui. Els artistes garrotxins Constan, Marta Rius i Pep Puigdemont actuaran en directe i a l’aire lliure acompanyats de la companyia de teatral Anna Confetti i de la cadira gegant que caracteritza el personatge de l’Stefi.


A partir de dos quarts de set del vespre i durant una hora els olotins que caminin pels voltants del riu Fluvià podran tornar a gaudir a partir d’avui de la cultura més pròxima. Tots els artistes que participaran en les propostes del cicle que ha ideat Olot Cultura són garrotxins.

Respon