La CUP d’Olot decidirà aquest dissabte si es presenta o no a les eleccions municipals

Des del partit diuen que tots els escenaris estan oberts i que volen repetir un procés semblant al que ja van fer fa quatre anys. Els anticapitalistes conviden a tots els militants i ciutadans d’Olot a participar en l’assemblea oberta que ha de decidir el seu futur polític.

 


A partir de les deu del matí d’aquest dissabte, la CUP vol posar fil a l’agulla a les eleccions del maig de l’any que ve. Ho vol fer posant sobre la taula la decisió de presentar-se o no. Aquesta serà una de les primeres preguntes que haurà de respondre la formació aquest cap de setmana. En cas de ser afirmativa, el partit també vol començar a escriure les línies programàtiques i definir candidats. Ho explica un dels seus regidors, Raül Massanella, en declaracions a Ràdio Olot.

 

Tot això es decidirà en una assemblea que serà oberta i tindrà forma de debat. Massanella recorda que fa més de tres anys, quan la CUP es va presentar per primera vegada a Olot, ja es va dur a terme un procés similar. Ara, però, el debat tindrà un altre context.

 

L’any 2015 la CUP va treure 1.524 vots que van donar 3 regidors a Olot. Durant aquesta legislatura ha format part de l’oposició i ha canviat dos dels seus tres representants a l’Ajuntament. L’Assemblea d’aquest dissabte se celebrarà a partir de les 10 al local del partit.

Respon