La CUP fa assemblea a Olot per decidir el seu paper el 27S

La CUP porta a debat aquest divendres el rol que vol jugar en les eleccions del proper 27 de setembre. Aquests comicis que es plantegen com a transcendentals per la història del país, la CUP està fent un seguit de trobades que arriben aquest divendres a Olot. Les assemblees de la Garrotxa proposen un candidat a les llistes: Marc Muntanya mentre que Hugo Alvira es presenta per accedir al secretariat nacional.

 Assemblea de la CUP (ACN)

En ple moment per veure com l’independentisme es presenta el proper 27 de setembre, la CUP fa aquest divendres al vespre una assemblea a Olot per tal de marcar quin és el posicionament que s’han de prendre en aquests comicis. Una trobada que té lloc just després de la reobertura de la possibilitat d’una llista unitària encapçalada per la societat civil. Tot i això, un dels membres del partit, Hugo Alvira, ha assegurat que no és un dels escenaris de futur que es contempla.

Precisament Alvira és un dels noms que la CUP de la Garrotxa debatrà per accedir al secretariat nacional del partit. Un altre nom que la delegació garrotxina presenta és el de Marc Muntanya per anar a les llistes al Parlament de Catalunya. Un cop acabat el procés, que serà ja la segona ronda d’assemblees, es començarà una altra fase per a decidir quines seran les llistes. Un procés que demanarà a la gent d’una inscripció per tal de poder tenir un cert control.

Les assemblees de la CUP s’allarguen fins aquest diumenge. La d’Olot es fa aquest divendres al vespre a l’Hospici.

Respon