La CUP portarà al ple de l'Ajuntament d'Olot els problemes de personal al servei d’urgències de l’Hospital

La CUP portarà els problemes de personal al servei d’urgències de l’Hospital al ple de l’Ajuntament d’Olot d’aquest dijous. Volen que l’alcalde intervingui per solucionar la falta de metges i infermeres que pateix el centre des de fa temps.

 

Raül Massanella, a la presentació de la moció, al local de la CUP

La cup interpreta aquest gest com una eina de pressió per millorar la qualitat assistencial del servei d’urgències de l’Hospital d’Olot i comarcal de la Garrotxa. A la falta de personal, reconeguda obertament per la gerència, s’hi suma la millora de les condicions laborals dels treballadors. El portaveu de la Cup és Raül Massanella.

Tot i que ja hi ha hagut trobades entre la gerència de l’Hospital i els treballadors per intentar resoldre aquesta situació, encara queden aspectes per tancar, segons el text de la CUP. Amb la presentació d’aquesta moció, la CUP també vol posar sobre la taula del ple de l’Ajuntament els problemes de l’Hospital. I és que, segons Raül Massanella, hi ha un pacte no escrit de no parlar-ne entre els dos partits que històricament han tingut responsabilitat de govern a la ciutat.

El ple de l’Ajuntament d’Olot tindrà lloc aquest dijous a les sis de la tarda.

Respon