La cursa solidària ‘Run 4 Càncer' d'Olot vol repetir l'èxit de l'any passat

La ‘Run 4 Càncer’ d’Olot ja ha arribat al centenar d’inscrits i vol tornar a ser la més multitudinària de les curses que es faran aquest diumenge a favor de la lluita contra el càncer. Com l’any passat, n’hi ha una a cada comarca de la demarcació de Girona. Són organitzades per la Fundació Oncolliga.

Run 4 Càncer 2016

Avui, 4 de febrer, és el dia mundial contra el càncer i, aprofitant aquesta data, diumenge la ciutat d’Olot tornarà a viure la Run 4 Càncer. Es tracta d’una cursa solidària, organitzada per la fundació Oncolliga Girona i apte per a tothom, que recull fons per a la lluita contra aquesta malaltia. No només se celebrarà a Olot; també es farà simultàniament a Riudellots, Figueres, Salt, Porqueres, Planoles i Palafrugell. La majoria d’aquests municipis repeteixen respecte de l’any passat, quan tot just es va organitzar per primera vegada i la capital de la Garrotxa, amb 450, va ser la que va reunir més participants.

A la Run 4 Càncer hi pot participar tothom i l’organització intenta posar totes les facilitats perquè sigui així. Per això, hi ha dos recorreguts (un de cinc quilòmetres i un altre de deu) i es permet que es completin tant corrent com caminant. Per demanda popular, són les mateixes rutes que l’any passat.

Les inscripcions es poden fer prèviament, per 8 euros, a través del web d’Oncolliga Girona o el mateix dia de la cursa, per 10 euros, a partir de dos quarts de nou a l’espai del recinte firal –la cursa començarà a les deu–. Hi haurà avituallaments i tots els participants rebran, de regal, una samarreta i un buf.

Respon