La desena edició de l’Open Santi Silvas es farà el juny del 2020

La Fundació Tommy Robredo té previst tornar a organitzar el torneig de tennis en cadira de rodes després del parèntesi d’aquest any. Abans, farà altres activitats: ha començat un tour per diversos clubs de tennis gironins i el 12 de novembre organitzarà un acte a l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport de Girona.

El Santi Silvas es disputa a les pistes de tennis del CN Olot

La Fundació Tommy Robredo ha començat una nova etapa amb Josep Maria Perramon com a director. Aquesta figura, de dedicació exclusiva a la fundació, és nova i s’ha creat per evitar el que va passar el mes de juny passat: que l’Open Memorial Santi Silvas no es va poder organitzar per falta de mans. Perramon garanteix, en declaracions a Ràdio Olot, que la desena edició del torneig es podrà fer l’any que ve.


Mentrestant, però, la Fundació Tommy Robredo no s’està de braços creuats. Dissabte, va organitzar la primera sortida popular de bicicletes adaptades a Olot, que va comptar amb una quarantena de persones, i aquesta temporada ha començat un tour per diversos clubs de tennis de la demarcació. Tommy Robredo i el tennista en cadira de rodes Quico Tur els visiten per ensenyar als més joves que tothom pot practicar el tennis. En aquesta línia, el proper 12 de novembre la fundació també farà una jornada d’esport i diversitat funcional al campus de Salt d’EUSES, l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport.


La Fundació Tommy Robredo va néixer el 2009 per organitzar el Memorial Santi Silvas de tennis en cadira de rodes i, deu anys després, ha multiplicat les seves activitats.


Recupera l’entrevista sencera a Josep Maria Perramon

(a partir d’1:11)

 

Respon