La Desfrenada de Besalú durarà tot un mes

De l’11 de setembre a l’11 d’octubre, tothom podrà fer pel seu compte aquesta marxa de BTT que cada any s’organitzava a Besalú per la Diada. Els Desfrenats publicaran el recorregut i sortejaran premis als participants que es facin un selfie en un punt marcat a la ruta.

Aquesta imatge no es podrà repetir per culpa del coronavirus (Vadó Buch)

La Desfrenada és una marxa de BTT que s’ha fet els últims tretze anys el dia de la Diada a Besalú. Les imatges de la vila plena de bicicletes no es podran repetir aquest any per culpa del coronavirus, però els seus organitzadors, els Desfrenats, s’han negat a anul·lar la catorzena edició de la “pedalada nacional de Catalunya”. Un dels membres dels Desfrenats, Joan Bosch ‘Lato’, explica per què a Ràdio Olot.


I la manera que van trobar va ser allargar la Desfrenada durant tot un mes. Començarà demà divendres, coincidint amb la Diada, i s’acabarà l’11 d’octubre. Durant aquests dies, els Desfrenats tindran penjat el recorregut de la marxa d’aquest any, que arrencarà a Besalú i passarà pels termes municipals de Beuda i Sant Ferriol. Tothom el podrà fer amb la seva bici de muntanya.


D’aquesta manera, els Desfrenats podran saber quina rebuda ha tingut la iniciativa i quanta gent ha decidit participar a la marxa anti-covid19 d’aquest 2020. En els últims anys, la Desfrenada havia reunit uns 400 ciclistes cada 11 de setembre.

One Response to “La Desfrenada de Besalú durarà tot un mes”

  1. Josep Galceran Morera

    Som dos amics que volem fer aquesta ruta i felicitar-vos per la feina ben feta.

    Salut!

    Respon

Respon