La Festa Holi tornarà a donar color a les Festes del Tura

L’any passat, es va estrenar en la programació com una de les iniciatives guanyadores dels pressupostos participatius. Vist l’èxit que va despertar, enguany la Comissió ha decidit tornar-la a fer.

La Festa Holi reuneix molta participació.

Amb roba blanca i una bossa plena de pols de colors. Així començarà la Festa Holi aquest vespre al passeig de la Muralla. La proposta, nascuda via pressupostos participatius, va ser una de les novetats de les anteriors Festes del Tura i va reunir molts participants. En veure que l’acte funcionava, la Comissió de Festes no va dubtar a tornar-lo a organitzar. Un dels seus membres és Martí Julià.

 

La festa és originària de l’Índia, però en els últims anys la seva celebració s’ha estès a arreu del món. Julià ho explica d’aquesta manera.

 

Des de la Comissió asseguren que la participació i la rebuda que tingui la Festa de Holi d’aquest any marcarà el seu futur a les Festes del Tura. Mentrestant, el que és segur és que aquest diumenge, a les 8, el passeig de la Muralla continuarà tenyint-se de tots colors.

Respon