La Fira de Sant Lluc d’Olot inaugura la plaça del Mig i les últimes obres de la Residència Sant Jaume

Els nous espais seran protagonistes en un cap de setmana de plena activitat a la capital de la Garrotxa. Una seixantena d’actes ompliran deu espais diferents amb propostes per a tots els públics. La Fira d’aquest any agafa un caràcter més familiar amb jocs i música per als més petits. 

Imatge de la nova plaça del Mig d’Olot (Pau Masó)

Arriba la mare de totes les fires. Sant Lluc és el paraigua on s’agrupen tot tipus de fires i mercats diferents. Hi trobem la Fira del Dibuix, la del Disc, la del col·leccionisme, la  del vehicle d’ocasió i el mercat d’artesania. En aquest marc, Olot aprofitarà per estrenar dos espais nous de la ciutat: la nova plaça del Mig i la reforma d’una part de la Residència Sant Jaume. Ho explica el regidor de Promoció Econòmica Estanis Vayreda.

 

Tot això acompanyat de desenes d’activitats que ompliran, un any més, el centre d’Olot. Aquest 2018, però, Sant Lluc agafa un caràcter més familiar: amb els jocs a la plaça Major o el concert de Reggae per Xics al Firal, l’Ajuntament ha fet una aposta per aquest tipus de públic.

 

Per als més joves hi haurà un circuit per a patinets a l’esplanada del Firal Petit durant tot el diumenge. També es podrà gaudir d’un espai de Playmòbil a la plaça del Mig o activitats per a menuts a la Fira del Dibuix. Més enllà del públic familiar, Sant Lluc també aposta per ser un motor econòmic.

 

Durant el cap de setmana també hi haurà la Fira del Disc a les voltes de la plaça Clarà, el mercat d’artesania al Firal i atraccions infantils al passeig de la Muralla. Dissabte a la tarda es podrà gaudir de la trobada castellera dels Xerrics davant de Sant Esteve o l’actuació de l’Esbart d’Olot a la plaça del Mig. Diumenge serà el torn de les puntaires d’Òmnium Garrotxa i la tractorada del Motor Antic Garrotxa. Durant tot el cap de setmana els comerços del centre estaran oberts i els museus seran gratuïts.

 

Respon