La Fira del Farro manté la recepta

Aquest cap de setmana, la Vall de Bianya acollirà la tretzena edició del certamen. En total, dos dies amb nombroses activitats amb el farro com a protagonista. Una de les novetats serà la xerrada inaugural a càrrec d’RCR Arquitectes.

La Fira del Farro acull cada any centenars de visitants. (Ràdio Olot)

Des del neolític fins als nostres temps, el farro s’ha cultivat a diferents punts del planeta. La Vall de Bianya manté la tradició i l’homenatge a aquest cereal amb la Fira del Farro. Ho fa per tretzè any consecutiu. L’alcalde del municipi, Santi Reixach, assegura que la implicació dels veïns en l’organització és clau per seguir-la celebrant.

 

Durant tot aquest cap de setmana, la Vall de Bianya acollirà tota mena d’activitats relacionades amb el farro. Dissabte, RCR Arquitectes seran els encarregats d’obrir la fira amb una xerrada inaugural, i a la nit hi haurà el clàssic sopar-tastet. Les activitats per als més petits tampoc hi faltaran. Ho explica un dels organitzadors, en David Darné.

 

Quim Domene segueix sent l’autor del cartell de la Fira del Farro. L’artista diu que aquest any s’ha inspirat en els contes “La Revolta dels Animals” de George Orwell i “Els Músics de Bremen” dels germans Grimm.

Respon