La Garrotxa es deixa “descobrir”

La Garrotxa com a fons d’inspiració. Aquesta és la temàtica que la revista “Descobrir Catalunya” ha seguit pel seu reportatge central d’aquest mes de juny. Un repàs als paisatges de la comarca que han inspirat la creativitat de pintors, arquitectes, escriptors i xefs.

 

La revista Descobrir dedica un ampli espai a la comarca (Pau Masó)


Un bon lloc per viure és un bon lloc per visitar. Aquesta és la conclusió que s’extreu del reportatge que aquest mes de juny es pot llegir a les pàgines centrals de la revista “Descobrir Catalunya” sobre la Garrotxa i els seus encants; la publicació de referència pel turisme interior de Catalunya. Els autors han volgut conèixer de primera mà els paisatges que han estat motiu d’inspiració per a artistes i creadors de diferents disciplines, des de Joaquim Vayreda fins als RCR Arquitectes. El director de la revista “Descobrir” és Joan Morales.

Des de Turisme Garrotxa esperen que aquesta publicació ajudi a desestacionalitzar el turisme i potenciar la comarca com una destinació òptima durant tot l’any. “Descobrir Catalunya” es distribueix a Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears i té uns 72.000 lectors mensuals.

Respon