La Garrotxa uneix música i arquitectura per quart any consecutiu

Torna la música clàssica als masos. Mas Ventós, Mas Vayreda i la Casa Solà-Morales són els escenaris escollits a Olot per aquest 2019. Aquesta és la quarta edició del festival que mescla l’experiència musical amb el patrimoni arquitectònic de la comarca. 

Imatge de la Casa Solà Morales d’Olot, una de les seus del festival 


La Casa Solà-Morales acollirà el primer concert de música clàssica de la quarta edició del festival de música als masos. Serà aquest divendres el vespre i ja hi ha totes les entrades esgotades. A Olot, el Mas Ventós i el Mas Vayreda són els altres indrets escollits per gaudir d’aquests grups de música de cambra. Jordi Tarrús és l’organitzador d’aquest cicle de música clàssica.

 

El festival també tindrà presència a altres municipis de la Garrotxa. El Mas PratdeVall a Santa Pau, el Bellsolà a Besalú o la Fàbrega a Sant Feliu de Palleorls són els altres indrets amb interès patrimonial i històric on es podran escoltar aquests concerts.

El Festival s’allargarà fins al tercer cap de setmana de juliol i les entrades es poden comprar a través de la pàgina web: musicamasos.cat.

Respon