La Guàrdia Civil busca la contractació de les escombraries del 2011 a l'empresa IGFA URBASER

La policia espanyola ha entrat a registrar l’Ajuntament d’Olot en el marc de l’operació Petrum contra el presumpte cas del 3% que afecta Convergència Democràtica de Catalunya. Aquest matí, ja ha detingut el tresorer de CDC, Andreu Viloca, i també escorcolla l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

guardia civil olot3

La policia, davant del consistori olotí (Jordi Altesa)


Passades les deu del matí , dos vehicles de la Guàrdia Civil han arribat davant l’Ajuntament d’Olot per a recollir informació. Eren un vehicle del cos clarament identificat i un altre de paisà. D’allà n’han sortit quatre agents, dos dels quals han fet guàrdia a l’entrada de l’Ajuntament.  Han demanat documentació relacionada amb el contracte actual de gestió de residus i neteja i les dades del concurs públic. Se’ls ha dirigit cap a secretaria on han recollit tot el material que han dipositat en capses de cartró. Després, han deixat un agent a vigilar aquestes caixes per demanar a la intervenció municipal les factures mes a mes del contracte de residus. I cap al migdia, després de més de quatre hores, han abandonat el consistori. Un ajuntament que estava molest i tranquil a parts iguals. Molest, tal i com deia Mia Corominas en una compareixença als mitjans, perquè se n’ha assabentat primer per la ràdio de que això passaria. I tranquils perquè tota la documentació que busquen s’ha trobat correctament i s’ha fet seguint els mecanismes legals previstos.

L’Ajuntament d’Olot ha funcionat amb normalitat i fins i tot entremig de bromes. Alguns treballadors trobaven que fins i tot havien vingut pocs agents.

 

Respon