La jornada del futbol territorial: el Bosc de Tosca i el Sant Jaume empaten en el derbi

Repassem els partits del cap de setmana a Segona, Tercera i Quarta Catalana
| 25 de setembre de 2018

El filial de l'Olot es va avançar en el marcador ben aviat, però els grocs van trigar deu minuts a empatar (1-1). Repassem els partits del cap de setmana a Segona, Tercera i Quarta Catalana.

Jan Miquel Salavedra i Joan Sánchez, al 'Tercer Temps' de Ràdio Olot

Recupera el 'Tercer Temps'

Entrevistem els entrenadors del Bosc de Tosca i el Sant Jaume

El Sant Jaume es va avançar en el marcador amb un gol d’Ibra al minut 11 i el Bosc de Tosca va empatar deu minuts després gràcies a Alejandro Gaitán. Els dos equips són tercer i quart, respectivament, amb deu punts. Al final, un empat a un que té gustos diferents. Escoltem el tècnic del Bosc de Tosca, Jan Miquel Salavedra, i el del Sant Jaume, Joan Sánchez.

El Santa Pau és setè amb set punts després d’empatar al camp de l’Abadessenc (1-1) i el Besalú és cuer, encara sense puntuar. Aquesta jornada va caure 3-0 contra el Cassà.

A Tercera Catalana, el líder és l’Amer, amb dotze punts, seguit de les Planes, que en té deu. Dissabte va derrotar el Vilablareix per 2-1. També va guanyar el Sant Privat (1-0 en el derbi contra l’Hostoles) i el Santjoanenc (3-1 contra l’Unió Girona). En canvi, va perdre el Sant Esteve (6-0 contra l’Atlètic Sant Ponç).

A Quarta Catalana, el Sant Roc d’Olot ha atrapat el Montagut a la part més alta de la taula amb nou punts. Aquesta jornada es van enfrontar i els olotins van guanyar per 5-2. A més: Atlètic Olot 1 – La Canya 3, Bonmatí 2 – Castellfollit 0, Joanetes 3 – Osor 1, Serinyà 2 – Sant Pere Màrtir 0 i Ripoll 0 – Les Preses 2. Els presencs van trencar la imbatibilitat dels ripollesos.

I en futbol femení, a Primera Catalana, millora sense premi per a la Unió Esportiva Olot. Les olotines van perdre per 3-0 al camp del Sant Jordi de Barcelona.