La moneda virtual RES arriba a Olot amb 30 comerços adherits

Des d’aquest cap de setmana la moneda virtual RES ha arribat a Olot i compta ja amb més de 30 establiments adherits. Aquest projecte d’origen belga i que s’ha desenvolupat a Catalunya amb la UdG té ja més de 4.000 usuaris en el triangle que formen la capital de la Garrotxa, Figueres i Girona. Després de l’estiu, volen arribar a la Costa Brava.

 targetares-jordialtesa

Un dels primers pagaments fets amb RES a Olot (Jordi Altesa)

El RES és una moneda virtual amb la qual ja es pot pagar a Olot des de la setmana passada. Els seus responsables estan satisfets de la implantació a la ciutat ja que asseguren que han aconseguit incorporar 30 comerços en només 20 dies. A la demarcació ja en tenen uns 400, tal i com ha explicat a Ràdio Olot el soci delegat de RES Catalunya Eduard Alonso. Alonso ha admès que tenien por de la rebuda perquè els havien assegurat que a la ciutat toparien amb “una mentalitat molt tancada”.

Els negocis adherits inclouen des de restaurants fins a tallers mecànics passant per perruqueries. El RES ja té 4.000 usuaris a tota la demarcació i està creixent a un ritme exponencial el negoci que genera any rere any. La intenció és que els comerços que en formen part puguin treballar en xarxa obrint un mercat de petits establiments que pugui competir amb les grans empreses.

La intenció de RES és tancar aquest any amb més de 600 establiments a tota la demarcació. Per això, treballen per obrir-se a la Costa Brava a partir de la tardor amb llocs com Palafrugell o Palamós. Incorporar més propostes d’oci a la targeta també és un dels reptes afegits d’aquesta moneda d’origen belga i que va aterrar al nostre país a través d’un projecte pilot de la UDG.

Respon