La natació olotina, en un bon moment de forma

Bona salut en un moment en què el Club Natació Olot té nedadors a totes les categories inferiors i un bon nivell competitiu a la piscina. Aquest cap de setmana, ha organitzat el Campionat de Catalunya d’hivern de natació aleví. 

Campionat de Catalunya d'hivern de natacio alevi (David Planella)

L’aspecte de la piscina del CNO, en el Campionat de Catalunya aleví (David Planella)

La natació garrotxina gaudeix d’un bon moment de forma, sobretot després d’haver organitzat els Campionats de Catalunya d’hivern en categoria aleví. Un esport que a la comarca practica molta gent com a hobbie, però necessita de molta més exigència per fer-lo “competitiu”. Antonio Oliveira, director tècnic del Club Natació Olot, ha defensat a Ràdio Olot que la natació “no és un esport minoritari” i  que això ho demostra “la gran quantitat d’olotins que el practiquen”.

Coincidint amb el Campionat d’aquest cap de setmana a les instal·lacions del Club Natació Olot, la categoria aleví és de les més importants del planter. Uns anys en què es poleixen “aspectes tècnics” i els nedadors aprenen a “competir i gaudir de les competicions”.

Segons Oliveira, la natació olotina viu un bon moment, tenint en compte les limitacions de població i la gran diversitat d’ofertes esportives i culturals que ofereix la ciutat. Tot i això, la voluntat dels tècnics i del club és mantenir aquests nedadors i engrescar-ne de nous. Antonio Oliveira.

Aquest handicap no el té només la natació olotina, sinó que molts altres esports de la comarca també han de lluitar perquè la seva disciplina sigui “l’escollida” pels nens i nenes garrotxins.

Respon