L'oposició “respecta però no comparteix” el Pla de Govern de l'Ajuntament d'Olot

Des de l’oposició entenen que el govern municipal està en el seu dret de fer el seu Pla de Govern però assenyalen que si fos per ells, l’haurien fet diferent. En tot cas, celebren que hagin estat consultats abans per si hi volien fer alguna aportació.

Ple pressupostos Olot 2015 (Jordi Altesa)

Respecten però no comparteixen. Així han reaccionat les forces a l’oposició a l’Ajuntament d’Olot al Pla de govern que han presentat convergents i socialistes per al que queda de mandat. El portaveu d’Esquerra Republicana d’Olot, Pere Gómez, ha assegurat que els hauria agradat poder fer ells el seu programa però recorda que no van tenir suficients suports i per tant respecte la línia presa per la majoria.

En la mateixa línia s’ha expressat un dels regidors de la CUP, Lluís Rubió. Defensa el dret de convergents i socialistes a tirar endavant el programa que vulguin però torna a recordar que el seu partit tindrà “mà estesa” en allò que coincideixen i “puny tancat” en allò que discrepen.

Des d’Olot en Comú, el seu portaveu Xavier Garcia ha celebrat que hagin pogut dir la seva sobre el Pla de Govern però qüestiona que les dades de la ciutat que hi apareguin obviïn “la creixent desigualtat i l’atur real”. També recorda que malgrat que sigui un pla tancat seguiran fent propostes.

Respon