La Generalitat lliga la subvenció de la piscina coberta d'Olot als pressupostos

Des de la Secretaria General de l’Esport confirmen a Ràdio Olot que hi ha intenció de col·laborar en aquesta infraestructura reclamada des de fa temps. Ho lliguen tot, però, a l’aprovació dels pressupostos. 


Aquest any els pressupostos municipals han incorporat una partida de 75.000 euros per redactar el projecte. La construcció no s’espera que sigui a curt termini, però l’Ajuntament d’Olot ja ha demanat que quan es comenci a aixecar la piscina, la Generalitat també ajudi. En una entrevista al Tercer Temps de Ràdio Olot, el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, diu que hi ha negociacions amb l’alcaldia i que, si els pressupostos catalans avancen, es posarà una bossa de diners a disposició dels municipis.

 

En cas que no s’aprovessin els pressupostos de la Generalitat per aquest 2019, Figueras ho deixa molt clar:

 

El secretari General de l’Esport remarca que el projecte de la piscina coberta “permetrà conviure” amb les instal·lacions del Club Natació Olot. Per això, des de la Generalitat, es veu amb bons ulls col·laborar-hi.

 

A part de la piscina coberta, Olot també espera subvencions per al nou camp de gespa artificial del Sant Pere Màrtir i l’Estadi Municipal. Figueras diu que en aquests projectes també estan disposats a posar-hi diners.

 

Respon