La Policia Local d’Olot deté el presumpte autor de la crema de contenidors d’aquest dimarts

Es tracta d’un veí de la ciutat de 43 anys i se l’acusa per un delicte de danys. En total va cremar sis contenidors amb mitja hora. El suposat piròman va passar a disposició judicial i ha quedat en llibertat a l’espera de judici.

Imatge d’arxiu d’un contenidor cremant a Olot (Ràdio Olot)


Els fets van passar dimarts a la nit. Tal com va informar aquesta emissora, els Bombers van haver de fer diverses sortides per apagar diferents contenidors encesos. L’Ajuntament d’Olot ha confirmat aquest dijous que en total es van cremar sis contenidors entre el carrer Madrid i el passeig de Barcelona.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, i després de visualitzar les imatges d’unes càmeres de seguretat d’una finca privada, la Policia Local va identificar el presumpte piròman. Més tard, uns agents el van localitzar a la plaça Catalunya i van veure que portava un encenedor a la mà. La Policia Local va decidir detenir-lo. A més, a prop d’on es trobava es van localitzar tres contenidors més cremant.

El presumpte autor dels fets va passar a disposició judicial acusat d’un delicte de danys. L’home de 43 anys ha quedat en llibertat a l’espera de judici.

One Response to “La Policia Local d’Olot deté el presumpte autor de la crema de contenidors d’aquest dimarts”

  1. isabel

    pues nada que los page

    Respon

Respon