La Run4Càncer es marca el repte de superar el miler de participants a Olot

La cursa d’Oncolliga Girona es farà diumenge simultàniament a vuit poblacions de la demarcació. La capital de la Garrotxa vol tornar a ser la ciutat més solidària amb una cursa que recull fons pels malalts de càncer i els seus familiars. Serà la cinquena edició.

La Run4Càncer sortirà del recinte firal (Anna Prat)

Les xifres de participació a la Run4Càncer han anat augmentant any rere any. Olot sempre ha estat la ciutat més solidària amb la prova, però mai no ha superat el miler de corredors. Aquest diumenge pot ser el dia. Ho diu un dels responsables de l’organització, Dani Codinach.


Olot no vol deixar de ser la líder del rànquing gironí de la Run4Càncer. Aquesta és una cursa solidària que organitza la fundació Oncolliga Girona a vuit poblacions de la demarcació. A banda de la capital de la Garrotxa, també es farà, el mateix diumenge, a Figueres, Salt, Porqueres, Planoles, Palafrugell, Riudellots i Tossa. El ritme d’inscripcions per internet ha estat lleugerament superior al de l’any passat i el cap de setmana tothom qui ho vulgui també s’hi podrà apuntar presencialment: tant dissabte a la tarda com diumenge al matí, abans de començar la cursa, al pavelló firal. Codinach fa una crida a la participació.


La Run4Càncer d’Olot començarà diumenge a les 10 del matí des del recinte firal i tindrà dos recorreguts: un de cinc quilòmetres, que passarà pel carril bici, per camins del barri de Sant Roc i pel parc de Pedra Tosca, i un altre de deu, que anirà fins als prats de sota Sant Valentí de la Pinya, a la Muntanya Pelada i a les Fonts de Sant Roc, entre d’altres llocs. Però aquesta vegada, a la Run4Càncer no només s’hi podrà participar corrent.


La Run4Càncer de diumenge arribarà sis després del Dia Mundial Contra el Càncer. Amb aquesta cursa esportiva, la fundació Oncolliga vol recollir diners per combatre la malaltia i per ajudar els familiars de les persones que la pateixen. Cada inscripció costa 10 euros.

Respon