La seu del PSC d’Olot apareix pintada de groc i amb lemes a favor de la independència

 El partit ho associa al moviment jove La Forja i ho defineix com uns “fets intolerants” que demostren que hi ha gent que “vol tornar a les cavernes”.

Imatge de les pintades a la seu del partit (PSC)


La formació socialista ha dit a Ràdio Olot que no presentarà cap denúncia. Les pintades han aparegut aquest dimarts al matí i són fetes amb esprai i pintura. S’hi pot llegir “independència” acompanyat de símbols comunistes. A més també han llençat pots de pintura groga contra els vidres de la seu socialista situada al costat de la plaça major d’Olot. Així ho ha valorat el primer secretari del partit a la Garrotxa, Albert Bramon, en declaracions a aquesta emissora.

 

Segons el PSC les pintades haurien estat obra del col·lectiu La Forja, un grup independentista juvenil de recent creació a la comarca. Bramon ha explicat que el nom del col·lectiu també estava entre les pintades. Els socialistes han advertit a l’Ajuntament, qui en les pròximes hores s’ocuparà d’esborrar les pintades. A part de la seu del PSC una oficina bancària del Firal també ha aparegut aquest dimarts amb pintades del mateix estil.

Respon