La sisena edició de Garrotxinàrius d'Olot comptarà amb música catalana i occitana

Els grups convidats d’aquest any són Clau de Lluna i Castanha é Vinovèl. Tots dos actuaran en la jornada que es farà aquest dissabte a la Sala Torín. Com sempre, la diada també comptarà amb tallers durant la tarda per aprendre a ballar danses tradicionals. Els últims anys el Garrotxinàrius ha comptat amb unes 200 persones. 

Presentació del Garrotxinàrius que arriba aquest cap de setmana (Pau Masó)

Un cop l’any, la ciutat d’Olot dedica un dissabte a posar en relleu la dansa i la música d’arrel tradicional. Ho fa amb el Garrotxinàrius, un certamen que ja té sis anys de vida i que compta amb un públic molt fidel. L’edició d’aquest 2019 se celebrarà aquest cap de setmana. Com sempre, consisteix en dues activitats: tallers de dansa i concerts de nit. Una de les organitzadores la Mar Bolea, explica els grups que participaran en el Garrotxinàrius d’enguany.

 

Els tallers del Garrotxinàrius donaran el tret de sortida a les quatre de la tarda al Torín i a la sala d’assaig del Teatre Principal d’Olot. A la nit, la música començarà a sonar a partir de les 10 del vespre. Es tocaran les cançons que s’hauran estat assajant a la tarda.

 

El Garrotxinàrius s’allargarà fins entrada la nit. Les entrades per als tallers i els concerts es poden comprar de forma anticipada o a taquilla. El certamen està organitzat per Ofolk, l’institut de Cultura d’Olot i el Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona. S’espera que unes 200 persones participin en aquesta edició.

Respon