La Terra de Remences no es farà aquest 2020

La Federació Catalana de Ciclisme ha suspès totes les proves fins al 10 de maig, quan s’havia de fer la Remences. La marxa cicloturista més important de Catalunya queda cancel·lada i no es recol·locarà en el calendari d’aquest any. Tenia 3.000 inscrits confirmats.

La Terra de Remences queda definitivament cancel·lada

El Club Ciclista Bas es volia esperar a mitjans d’abril per prendre una decisió definitiva sobre la Terra de Remences del 10 de maig, però l’allargament de l’Estat d’Alarma i l’evolució del coronavirus ho ha precipitat tot. La Federació Catalana de Ciclisme ha decidit suspendre totes les proves ciclistes del país preventivament fins al cap de setmana de la Remences i la marxa cicloturista garrotxina no es podrà fer el dia que estava previst. Toni Fité és el director de l’organització.


L’organització ha valorat la possibilitat de canviar-la de data i ajornar-la per més endavant, però s’ha trobat amb un calendari atapeït que ha fet impossible trobar un forat sense trepitjar cap altra prova. Això vol dir que la Terra de Remences queda cancel·lada aquest 2020 i no es farà fins l’any que ve.


La Terra de Remences, l’esdeveniment esportiu més multitudinari de la Garrotxa, ja havia esgotat les 3.000 inscripcions que havia posat a la venda. En un comunicat, el CC Bas explica que tornarà l’import de les inscripcions, “menys una petita part que es descomptarà de la quota de la Terra de Remences del 2021 i per a la qual els inscrits d’aquesta edició d’enguany ja tindran reservada una plaça preferent”.


Els inscrits a la Terra de Remences van rebre gratuïtament, fa uns dies, un pla d’entrenament específic per preparar-se des de casa.

Respon