La UE Castellfollit vol recaptar fons per instal·lar gespa artificial al seu camp de terra

És l’únic de terra que queda a la Garrotxa, i amb ell el club considera que el seu futbol formatiu està en perill. Per trobar diners i posar el camp al dia, el Castellfollit s’ha inventat un torneig de futbol molt original: el Football 4 Out Players, una competició de partits reduïts en què s’elimina un jugador de l’equip rival per cada gol que es marqui. Es farà aquest estiu i les inscripcions ja estan obertes.

És l’únic camp de terra de la comarca (UE Castellfollit)

El camp de futbol de Castellfollit és un dels cinc de la demarcació de Girona, i l’únic de la Garrotxa, que encara és de terra. El terreny on està ubicat és de propietat privada i la Unió Esportiva Castellfollit l’utilitza com a llogater. Si bé la intenció de l’Ajuntament seria comprar-lo i municipalitzar-lo, ara per ara, el consistori no pot assumir el cost econòmic de l’operació. Això sí, mentrestant, el propietari ha donat permís perquè s’hi pugui instal·lar gespa artificial i el club ha començat a pensar iniciatives per recaptar diners. Els considera tan necessaris que si no els troba el seu futur podria penjar d’un fil. Ho diu a Ràdio Olot un dels membres de la junta directiva, Toni Quiles.


El torneig

L’última idea es diu Football 4 Out Players i és un torneig amb unes normes molt peculiars. Bàsicament, es caracteritza per eliminar un jugador rival cada vegada que es marca un gol. Són partits molt ràpids, de dues parts de cinc minuts cadascuna, en un terreny de joc petit, de 30×20 metres, i amb porteries de poc més d’un metre de llargada. Els equips estan formats per quatre jugadors, ningú pot trepitjar les àrees semicirculars i no hi ha porters. És una idea del mateix Toni Quiles.


El torneig per recaptar fons per a una futura gespa artificial al camp del Castellfollit es farà aquest estiu. Inicialment estava previst per a dissabte, però el club l’ha posposat per poder tenir més equips participants. La intenció seria arribar als 32 i oferir premis en metàl·lic de 1.500 euros per als guanyadors.

Respon