La Vall d'en Bas bufa espelmes: 50 anys unint sentiments

La Vall d’en Bas compleix 50 anys com a municipi. L’alcalde assenyala a Ràdio Olot que cal seguir mantenint la identitat de cada poble que configura el municipi, però també diu que “cal caminar plegats”. Durant els pròxims mesos se celebraran diverses activitats de commemoració. Aquest cap de setmana s’ha donat el tret de sortida amb la projecció d’un documental que repassa la història de la Vall d’en Bas. 

Sant Privat és un dels pobles que uneix la Vall d’en Bas (Arxiu)


Mig centenar de vida. Això és el que compleix la Vall d’en Bas. El 1968 naixia un municipi que segueix sent jove. Ho feia gràcies a la unió dels pobles de Sant Esteve, Joanetes, Sant Privat i la Pinya. Localitats que no han perdut el seu sentiment, però que de mica en mica han anat agafant “un cognom” i una pertinència més comuna. Ho explica l’alcalde de la Vall d’en Bas, en Lluís Amat.

 

Per commemorar els 50 anys del municipi de la Vall d’en Bas, s’han preparat diverses activitats que se succeiran al llarg de l’any.

 

El tret de sortida de la celebració dels 50 anys s’ha donat aquest cap de setmana amb la projecció d’un documental de Tània Ribas. D’aquesta manera, la Vall d’en Bas bufa espelmes i enceta un 2019 de celebració i de record d’un sentiment que segueix forjant-se entre pobles.

Respon