L'acord de patrocini amb Stef, “un impuls econòmic” per a l'Olot

L’empresa de logística francesa, amb seu a les Preses, s’ha convertit en patrocinadora principal del club i des d’aquesta temporada llueix al frontal de la samarreta. Feia dues temporades que l’Olot anava darrere d’un patrocinador d’aquestes característiques.

La presentació de l’acord, a la sala de premsa de l’Estadi Municipal (Joel Tallant)

La temporada 2017-2018, la primera de la segona etapa a Segona B, l’Olot va començar sense cap patrocinador, va posar molt d’èmfasi en la necessitat de trobar-ne un i va acabar lluint Royalverd i Manxa a la part frontal de la samarreta. Aquests dos patrocinadors, empreses de membres del consell d’administració del club, encara s’hi mantenen, però l’espai central l’ocupa des d’aquesta temporada una altra marca: Stef. Una multinacional de transport de productes alimentaris, de França i amb una seu a les Preses, que s’ha convertit en patrocinadora principal de l’Olot. Segons el conseller de promoció econòmica, Enric Vila, ha permès a l’entitat fer “un pas endavant” també des del punt de vista econòmic.


En la presentació de l’acord comercial, tant la Unió Esportiva Olot com Stef van remarcar els paral·lelismes que els uneixen. Tots dos estan a punt d’arribar al centenari (el 1921 va néixer l’Olot, i el 1920, Stef) i presumeixen d’arrelament territorial i compromís social. En parla el director comercial d’Stef a l’Estat espanyol, Antonio Uceda.


El contracte que vincula Stef amb l’Olot és per aquesta temporada, però, si no hi ha cap contratemps, la intenció és allargar-lo. Fins ara, l’empresa de transports d’aliments ja s’havia relacionat amb el món de l’esport patrocinant algun equip de rugbi de França, competicions de pàdel i algunes curses amb rerefons solidari.

Molts patrocinadors a les equipacions

Stef és la setena marca que llueix l’Olot a les equipacions; a la part de davant de la samarreta, també hi ha Royalverd i Manxa; a darrere, Tané Hermètic i Càritas; als pantalons, Ford i 100% Olot, i a les mànigues, Sant Aniol. L’Olot és un dels equips de Segona B que més patrocinadors té a les equipacions.

Respon