L'afició podrà veure l'Olot al Torneig de l'Estany

Aquest dimarts comença el Torneig de l’Estany. A diferència d’altres competicions de pretemporada, el Club Esportiu Banyoles no l’ha cancel·lat i, fins i tot, permetrà l’assistència de públic. La Unió Esportiva Olot debutarà contra el conjunt amfitrió; el Figueres i el Llagostera jugaran l’altra semifinal.

L’Olot va guanyar el Torneig de l’Estany el 2018 (David Planella)

Després d’empatar divendres contra el Peralada, avui dimarts, a dos quarts de deu de la nit, la Unió Esportiva Olot disputarà el seu segon compromís de la pretemporada. Serà contra el Banyoles, de Tercera, en el tradicional Torneig de l’Estany, que s’ha mantingut malgrat el coronavirus. Olotins i banyolins buscaran un lloc a la final de demà dimecres contra el Figueres o el Llagostera, que juguen l’altre semifinal avui a partir de dos quarts de vuit del vespre.

Tots els partits estaran oberts al públic, però amb mesures de seguretat. L’entrada serà gratuïta, es prendrà la temperatura, s’haurà de portar mascareta en tot moment, s’hauran de respectar les distàncies de seguretat, hi haurà limitació d’aforament i control a l’entrada; es farà un registre dels assistents i, abans d’entrar, s’haurà de firmar un document d’autoresponsabilitat.

Respon