L’Ajuntament d’Olot demana comprensió amb les protestes estudiantils a la ciutat

L’equip de govern creu que s’està vivint “una situació excepcional” i que són una forma de demostrar que no es pot seguir el dia a dia d’una forma “normalitzada”. Pel que fa al col·lectiu d’estudiants, el primer tinent d’alcalde creu que és positiu que el jovent es manifesti.

Els estudiants fa tres dies que es mobilitzen (Pau Masó)


Des de dilluns els alumnes d’Olot han sortit cada dia al carrer per protestar contra la sentència del judici del procés. Ho han fet amb manifestacions i també talls a carreteres i carrers de la ciutat. Des de l’equip de govern, el primer tinent d’alcalde d’Olot, Estanis Vayreda, valora així les mobilitzacions estudiantils.

 

En declaracions a Ràdio Olot, Vayreda també creu que s’està vivint una situació excepcional i que les manifestacions s’han d’emmarcar en aquest context. El primer tinent d’alcalde també demana comprensió.

 

Des de l’equip de govern valoren positivament la resposta que la ciutat ha donat a la sentència del procés. Dilluns 6.000 persones van sortir al carrer i fins avui, cada dia hi ha hagut protestes pacífiques a la ciutat.

 

Respon