Olot demanarà a la gerència de l’Hospital que solucioni els problemes de personal a Urgències

La moció, presentada per la CUP al ple de dijous, ha tirat endavant gràcies a les abstencions de l’equip de govern, Esquerra Republicana i el Partit dels socialistes.

L’activitat del Servei d’urgències s’ha disparat els últims anys (Ràdio Olot)


La CUP demanava que des de l’Ajuntament s’intercedís per tal de resoldre els problemes de falta de personal a urgències i que provoca que els treballadors hagin de fer torns més llargs, entre altres qüestions. Els cupaires consideren que aquesta situació afecta directament la qualitat assistencial. Des del PSC, el portaveu del grup, Josep Guix, va recordar que el patronat que gestiona l’hospital té identitat pròpia i que aquesta situació s’ha de resoldre en aquest òrgan. Guix va recordar que una possible solució seria reobrir el cap d’Olot a les nits.

 

Des d’Esquerra Republicana han posat en dubte les dades presentades per la CUP a la moció. Segons ells, l’increment d’urgències no ha estat del 50% com assegura la CUP, sinó del 27%. El regidor republicà Nats Granados va dir que la problemàtica no s’ha de resoldre només a Olot, sinó que la falta de professionals és un problema de país. En aquest sentit, va convidar a la CUP a demanar a la seva direcció nacional que aprovi els pressupostos de la Generalitat per solucionar situacions com aquesta.

 

Des de l’equip de govern, l’alcalde Pep Berga, va reconèixer que existeix la problemàtica de falta de personal i es va comprometre a traslladar la petició del ple a gerència.

 

La moció de la CUP es va aprovar amb els vots favorables dels seus autors i amb l’abstenció de la resta de formacions.

 

One Response to “Olot demanarà a la gerència de l’Hospital que solucioni els problemes de personal a Urgències”

  1. Carme

    Ni sé on està problema si en política O personal, el que sols se, és que ahir vaig estar,hi, 3 hores d,espera, i vaig marxar amb tota una llista de medicaments, dos radiografies, un metge que ni vocalitzava, amb una llista de drets que tenia per agafar la baixa, amb una pregunta de què volia que em punxessin i lo primer de tot, que si tenia traumatoleg privat hi anés. ??????? Vergonya d,acció d,un metge, no sé si per la seva pròpia inaptutud, O forçada per la situació en què es troba, però vergonyós com mai, sempre havia estat encantada amb tots els serveis i en especial en persones d,aquest hospital.

    Respon

Respon