L’Ajuntament d’Olot no té intenció de retirar el quadre ‘La Manada' de Quim Domene

L’alcalde diu que no ha rebut cap petició per fer-ho, més enllà de les notícies que han sortit a la premsa. També ho emmarca dins el dret a la llibertat d’expressió i diu que el consistori té cedit l’espai d’exposició de la façana de l’Ajuntament al Col·lectiu d’Artistes de la Garrotxa.

Imatge del quadre polèmic de Quim Domene (Pau Masó)


Davant la polèmica que ha generat el quadre “La Manada” de Quim Domene, l’alcalde d’Olot ha sortit a defensar la llibertat d’expressió, la cultura i l’art.

 

Corominas ha explicat que la responsabilitat de l’espai d’exposició que hi ha a la façana de l’Ajuntament és del Col·lectiu d’Artistes de la Garrotxa. El consistori els hi va cedir fa un any per tirar endavant el projecte “Sobrecàrregues” que aquest mes inclou l’obra de Domene.

El consistori no ha rebut cap petició formal per retirar el quadre

L’alcalde d’Olot també ha afirmat que, tot i les notícies que han sortit, ell no ha rebut cap petició formal per retirar l’obra. Diu que si arriba, els serveis jurídics de l’Ajuntament l’estudiaran.

 

Les paraules de l’alcalde arriben després que el Partit Popular de Girona hagi reclamat retirar l’obra que Quim Domene va instal·lar aquest dilluns a la façana de l’Ajuntament.

One Response to “L’Ajuntament d’Olot no té intenció de retirar el quadre ‘La Manada’ de Quim Domene”

  1. xia

    Van a poner a la venta copias de este mural ?

    Respon

Respon