L’Ajuntament d’Olot preveu invertir encara més diners en la millora del volcà Montsacopa

La intenció és consolidar-lo com a atractiu turísti. Soterrar-hi les línies elèctriques o millorar la imatge dels horts que hi ha són algunes de les propostes. La intenció que tenen és convertir el camí que hi ha darrere el cementiri com el principal punt d’accés.

Montsacopa (Jordi Altesa)

L’Ajuntament d’Olot s’ha anat gastant diners al volcà Montsacopa per tal de convertir-lo en un atractiu turístic més. Per això amb el pas del temps s’hi ha anat instal·lant nous bancs, baranes de protecció i s’ha consolidat el camí que hi ha al seu contorn. Tot i això, lluny d’acabar-se la intenció és seguir-hi gastant diners. Entre les mesures que hi ha per davant destaca soterrar totes les línies elèctriques que passen pel volcà, una inversió costosa, millorar la imatge d’alguns horts amb temes com els bidons blaus que hi ha a la vista i també en els accessos. En declaracions a Ràdio Olot el portaveu de Convergència Democràtica, Pep Berga, ha explicat que volen convertir el camí que hi ha al darrere del cementiri en el principal accés al volcà.

Part dels diners que s’hi ha gastat fins ara al Montsacopa venen de projectes comuns que la Garrotxa ha aconseguit de diferents plans de promoció que tiren endavant amb diners recollits per la taxa turística. Un dels elements que ha destacat Pep Berga és la necessitat de treballar de manera conjunta perquè, assenyala, molts dels visitants venen per la marca Garrotxa i això s’ha de tenir present des de tot els municipis, inclòs Olot.

Berga també espera que l’obertura l’any que ve d’una cafeteria al volcà Montsacopa serveixi per anar consolidant aquest espai com un atractiu turístic més i que faci que la gent després es quedi al centre de la ciutat.

Respon