L’Ajuntament de la Vall d’en Bas continua les reformes a la carretera de la Parcel·lària

Aquest estiu es portarà a terme una segona fase de les obres que van començar l’any passat i que consisteixen a fer un reasfaltat de la carretera. Els pròxims mesos s’actuarà des del Mallol fins a Can Trona i des d’aquest punt fins a l’alçada de l’alberg de la Vall d’en Bas. Es preveu que les obres tinguin un cost de 107.000 euros.

La Parcel·lària es reasfaltarà els pròxims mesos. (Mireia Caro)

Gràcies al suport de la Diputació s’han pogut fer millores de seguretat viària com l’eixamplament de petits trams o cunetes americanes. Actualment, amb el suport del Pla de Camins del Consell Comarcal de La Garrotxa s’està actuant a la recta de Can Ramonich. D’aquí a un mes, serà el torn del tram que va des del Mallol fins a l’alçada de l’alberg de la Vall d’en Bas, passant per Can Trona.

Un nou pont al Verntallat i una nova plaça “1 d’octubre”

Una altra millora que es preveu és la instal·lació d’un nou pont limitat al trànsit de vianants i ciclistes. La infraestructura estarà situada a la zona de Verntallat, en paral·lel amb el pont actual. Des del consistori també s’està treballant en la creació de la nova plaça “1 d’octubre”, que es localitzarà a Sant Esteve.

En el transcurs del 2018 es preveu tirar endavant altres projectes com l’arranjament de la Font del Gat o la millora en el paviment d’un tram del carrer d’Olot de Sant Esteve d’en Bas.

Respon