L'Àmbit Sant Lluc homenatja a l'artista olotí Joan Ferrés

Des d’aquest cap de setmana l’associació Àmbit Sant Lluc homenatja a l’artista olotí Joan Ferrés. Algunes de les seves obres més importants es podran veure fins a finals d’octubre a les galeries de l’entitat.

Joan Ferres

Joan Ferrés amb una de les seves escultures (Jordi Altesa)

El reconegut artista olotí Joan Ferrés, ha comptat al llarg de la seva vida amb diferents mostres de reconeixements de diverses associacions i entitats de la comarca. Ara és l’Associació Ámbit Sant Lluc qui ha aprofitat per tornar a recordar les obres de l’olotí. Tal i com detalla la presidenta de l’Àmbit Sant Lluc, Concepció Bataller, és un acte de justícia.

Per l’artista olotí és un privilegi poder comptar amb una mostra d’aquestes característiques. A l’exposició s’hi podrà veure peces de terra cuita, talla, bronzes, guixos i també una petita selecció de dibuixos de Ferrés, obres que s’han pogut veure arreu del territori. L’artista destaca que tot ho va aprendre a la ciutat.

Aquesta mostra es podrà veure fins a finals d’octubre a les galeries de l’Associació Àmbit Sant Lluc situada al Carrer Esgleiers situada al lateral de l’Església de Sant Esteve.

Respon