L'avinguda Sant Jordi d'Olot es tornarà a asfaltar “abans d'acabar aquest mes”

Ho ha explicat l’alcalde, Mia Corominas. L’Ajuntament ha decidit avançar les obres previstes per a la primavera. Les ha contractat amb fons propis mentre espera que li arribi la subvenció a què es va comprometre la Generalitat. Les obres costaran uns 50.000 euros i haurien de durar una setmana.


L’Ajuntament d’Olot no esperarà a rebre la subvenció de la Generalitat per tirar endavant les obres de l’avinguda Sant Jordi. Aquest matí ha decidit que hi farà una actuació d’urgència que, segons l’alcalde, Mia Corominas, hauria de començar aquest mateix mes de març.


Les obres tindran un cost d’uns 50.000 euros i es preveuen pagar amb una subvenció de la Generalitat. Fa només deu dies, el conseller de Territori, Damià Calvet, es va comprometre a concedir-la. Mentrestant, l’Ajuntament d’Olot les ha tirat endavant amb fons propis. L’alcalde ha explicat que els treballs de millora a l’asfalt de l’avinguda haurien de durar una setmana i demana això a la gent afectada.


Corominas defineix les properes obres a l’avinguda Sant Jordi com una “actuació menor i urgent” amb l’objectiu de millorar la via. És una mesura per sortir del pas, però remarca que han de continuar treballant en dos projectes més grans. El primer, el pla de pacificació per convertir el que ara és un vial en una autèntica avinguda (la idea és dignificar-la amb arbres i limitar la velocitat a 30 quilòmetres per hora). I el segon, la variant, que hauria de restar trànsit al centre d’Olot. Abans de l’estiu, confia que es publiqui l’estudi del traçat de les Preses i la Vall d’en Bas.

Respon