Les ajudes Olot 500 ja han beneficiat més de 350 negocis

Representen prop del 90% de les sol·licituds que va rebre l’ajuntament de la ciutat. La subvenció tenia com a objectiu ajudar a les empreses a pal·liar els efectes del coronavirus. Acabada la primera onada, l’ajuntament no es descarta una nova convocatòria per als sectors més perjudicats.

L’ajuda anava destinada als negocis que es van veure obligats a atrurar durant el confinament (Pau Masó)

El que sí és segur és que 368 negocis ja s’han beneficiat de l’ajuda de 500€ que va tirar endavant l’Ajuntament d’Olot. Són el 88% de les 418 sol·licituds que va rebre el consistori. Tot i això, encara queden 9 peticions per resoldre. El primer tinent d’alcalde d’Olot, Estanis Vayreda destaca l’èxit de la campanya.

 

Algunes de les sol·licituds que s’han rebutjat no complien els requisits o eren repetides. Les ajudes Olot 500 estaven destinades a empreses de la ciutat que s’havien vist afectades per la pandèmia. L’Ajuntament avança que està estudiant engegar noves ajudes destinades al sector serveis i del comerç.

 

Els ajuts Olot 500 s’inclouen en el Pla de Reactivació Econòmica i d’Ocupació d’Olot i la Garrotxa per atendre a persones i empreses afectades per la crisi del coronavirus.

Respon