Les entitats sobiranistes de la Garrotxa preparen mobilitzacions locals com a resposta a la sentència

Segons han explicat a Ràdio Olot, el mateix dia que es publiqui la sentència hi haurà una concentració a la capital garrotxina. Òmnium i ANC admeten que la incertesa complica l’organització d’actes o mobilitzacions. 

L’última concentració multitudinària a Olot va ser el 3 d’octubre de 2017 (Pau Masó)


A la Garrotxa, Òmnium i ANC es coordinen conjuntament amb els partits polítics a l’hora de convocar concentracions locals. Des d’abans de l’1 d’octubre, entitats i partits formen part d’un grup de coordinació que s’activa en dates assenyalades. Una d’aquestes dates serà el dia que es publiqui la sentència. Es preveu a principis de la setmana que ve i a nivell local, Òmnium i ANC ja tenen previst una concentració a Olot. Ho expliquen els responsables de les dues entitats a la comarca, Núria Batallé i Josep Ferrés respectivament.

 

El dia de la sentència també hi haurà concentracions a altres punts del territori català. Tot plegat, però, dependrà del Tribunal Suprem. Batallé admet que la incertesa, fa més difícil l’organització.

 

Les concentracions, les reaccions i tota l’actualitat de la sentència del procés la podreu seguir a través de Ràdio Olot. Aquesta casa ha preparat un programa especial el dia de la sentència. Començarà en el moment en què es faci pública i s’allargarà fins acabar el dia. Comptarà amb connexions en directe, entrevistes, reaccions i taules de debat. Tot indica que el Tribunal Suprem podria pronunciar-se a principis de la setmana que ve.

Respon