Les Planes d’Hostoles tindrà la nova rambla Dolors Moreno a punt el 2022

La subvenció del Pla d’Obres i Serveis que ha rebut el poble permetrà començar els treballs l’any que ve i acabar-los, a tot estirar, a principis del 2022. Després d’un procés participatiu amb els veïns, l’ajuntament reformarà per complet el principal accés al centre del poble eliminant trànsit i donant més espai als vianants.

La rambla Dolors Moreno (Google)


El gener del 2018 les Planes d’Hostoles posava fil a l’agulla al procés participatiu que es veurà materialitzat l’any que ve. Després de preguntar als veïns com volien que fos la nova rambla i de posar fil a l’agulla al projecte executiu, l’ajuntament ja ha posat calendari a les obres. Començaran el 2021 i, com a molt tard, s’acabaran a principis del 2022. L’alcalde del poble, Eduard Llorà, explica com serà el nou vial.

 

La rambla Dolors Moreno és el principal accés al centre del poble. Connecta la carretera principal amb la plaça Nova. El finançament rebut per part del Pla d’Obres i Serveis de la Generalitat ha permès garantir el calendari de l’obra. Llorà diu que, tot i que ha estat un procés llarg, el consistori s’ha sabut espavilar.

 

La reforma de la rambla Dolors Moreno costarà al voltant de 250.000 euros. El finançament vindrà, en gran part, gràcies a la subvenció de més de 350.000 euros que ha entregat la Generalitat aquest any al poble garrotxí amb el PUOSC.

 

Respon