Les colles garrotxines tornen a triomfar als carnavals de la costa gironina

Les colles garrotxines segueixen guanyant premis a les principals rues de carnaval de la demarcació de Girona. Les Tremendes, Els Emmaskarats i La Santjoanenca van ser els principals triomfadors aquest cap de setmana a Platja d’Aro i a Sant Feliu de Guíxols.

Cartell del Carnaval de Platja d’Aro


El primer cap de setmana de carnaval a Girona ha acabat amb les colles garrotxines com a les grans guanyadores de les principals rues de la costa. A Platja d’Aro, ‘Les Tremendes’ (de la Casa Cultural d’Andalusia d’Olot) es van endur el primer premi en comparses, seguit d’’Els Emmaskarats’.

En carrosses grans, a l’esglaó més alt del podi hi va pujar la Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca, acompanyada de ‘La Santjaonenca’ en segona posició. La ‘Penya Carnavàlia de la Garrotxa’ es va quedar a les portes del podi.

On va destacar la presència garrotxina, i molt, va ser en el premi a la Millor Disfressa, monopolitzat completament per colles de la comarca amb ‘La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca’, ‘Els Gínjols d’en Bas’, ‘La Santjoanenca’ i ‘Els Alots’.

El guió tampoc va canviar a Sant Feliu de Guíxols. Els Emmaskarats i ‘Els Gínjols d’en Bas’ es van endur el premi a millor comparsa. Els primers, a més, també van guanyar el guardó a la millor coreografia. El premi a la millor carrossa va ser per a ‘Mar i Muntanya’, en segon lloc va quedar ‘La Carnavalesca’ i en tercer ‘La Santjoanenca’. La Penya Carnavàlia de la Garrotxa també va aconseguir la quarta posició.

One Response to “Les colles garrotxines tornen a triomfar als carnavals de la costa gironina”

  1. Monica

    La colla els Alots tambe es de la garrotxa fa 28anys k desfilem i tingut premi a PDA 5 miillor disfressa espero k u publikeu

    Respon

Respon