L'Estiu Riu 2016 creix amb un centenar més d'inscrits

L’Estiu Riu 2016 acull més d’un miler de participants. Aquest any han incorporat noves activitats per joves de totes les edats que s’han traduït amb  un centenar més de participants respecte l’any passat.  

SONY DSC

 

Aquest any l’organització de l’Estiu Riu ha intentat ampliar i diversificar noves activitats per joves de primer d’ESO fins a segon de Batxillerat com vòlei, hoquei, atletisme o escalada entre d’altres. Aquestes innovacions no només van dirigides per nois i noies de 12 als 17 anys sinó que s’hi pot inscriure qualsevol jove interessat. L’objectiu era que els adolescents tinguessin més participació en aquests casals de l’Estiu Riu. El tècnic de l’Institut Municipal d’Educació i Joventut d’Olot, Joan Gelabert  ha explicat que els fa especial il·lusió seguir creixent d’inscripcions i participants però saben que algun any tocaran sostre.

Un equip de monitors 

Des de l’Estiu Riu volen ressaltar el valor dels equips de monitors que tenen. Segons expliquen estan molt ben formats professionalment, motivats i amb ganes de tirar endavant el que queda d’aquests d’estiu. Molts d’ells tenen experiència prèvia ja que provenen d’entitats com Centre Excursionista, Esplais de la Garrotxa i l’Agrupament Escolta. Com ja es habitual l’activitat amb més demanda són les brigades de cada ciutat o poble ja que a part de treballar pel  seu municipi amb companys i amics, al mes d’octubre els recompensen pel treball fet amb dos dies al parc d’atraccions de Port Aventura.

En total en aquest Estiu Riu hi ha un total de 1.120 participants els quals treballen en tallers de robòtica, videojocs, mapping entre d’altres.

Respon