L'Hoquei Olot dispara primer i roba el factor pista al Sant Just (4-6)

Els de Miki Ràfols depenen de si mateixos per classificar-ser per a les semifinals del play-off d'ascens guanyant diumenge que ve a casa
| 31 de març de 2019

Els de Miki Ràfols depenen de si mateixos per classificar-ser per a les semifinals del play-off d'ascens guanyant diumenge que ve a casa. Avui, a Sant Just, s'han refet d'un mal inici i han acabat guanyant per dos gols de diferència.

L'Hoquei Olot ha exhibit caràcter a la pista de la Bonaigua, on ha hagut de lluitar contra les adversitats. Si el partit ja era prou complicat perquè l'afrontava a fora de casa, encara s'ha complicat més quan el Sant Just ha marcat l'1-0 en el primer minut de joc. L'inici ha obligat Miki Ràfols a demanar el temps mort més matiner que recorda com a entrenador i, malgrat que el seu equip encara ha encaixat el 2-0, s'ha sabut aixecar. Ho destaca ell mateix en declaracions a Ràdio Olot.

L'Olot ha recuperat el pols amb el 2-1 i quan ha rebut el cop del 3-1 l'ha tornat amb el 3-2. Aquest ha estat el marcador amb el qual s'ha acabat la primera meitat. Ho deixava tot obert per a la segona i ha estat en els minuts decisius quan l'equip garrotxí ha estat millor. Ha empatat a 3 i, tot i que els locals s'han tornat a avançar, han acabat guanyant per 4-6. Amb aquesta victòria, els olotins porten els quarts de final a casa. Si guanyen diumenge que ve al Pavelló d'Esports, seran equip de semifinals.

L'Hoquei Olot-Sant Just de diumenge que ve també serà a les 4 de la tarda. Ràdio Olot n'oferirà la retransmissió, juntament amb el Castelló-Olot de futbol de Segona B.