L'Hoquei Olot ja coneix els rivals i el calendari de Nacional Catalana

El conjunt de Jordi Costa ha quedat enquadrat en un grup fet per proximitat geogràfica, amb gironins i osonencs. Juntament amb el Vòlei Olot femení, serà el primer equip garrotxí a començar la temporada el 26 de setembre.

L’Hoquei Olot ha jugat amistosos contra el Vic i el Sant Just (Hoquei Olot)

L’Hoquei Olot disputarà la primera fase de Nacional Catalana contra equips gironins i osonencs. Ha quedat enquadrat al grup A amb molts filials: el Vic B, el Manlleu B, el Voltregà B, el Tona, el Caldes, el GEiEG i el Maçanet B. Aquest últim serà, precisament, el seu rival en les dues primeres jornades. Recordem que aquesta temporada les lligues d’hoquei català no es disputen a dues voltes, sinó que un equip s’enfronta a anada i tornada amb un altre en un període de quinze dies. D’aquesta manera, es pretén tenir més controlats els equips i els jugadors en cas que algú doni positiu per coronavirus. L’entrenador de l’Hoquei Olot, Jordi Costa, diu que s’han d’aïllar de les incerteses que envolten aquesta temporada i centrar-se en ells mateixos.


El primer partit de lliga de l’Hoquei Olot contra el Maçanet B serà el diumenge 26 de setembre a fora de casa i el segon, una setmana més tard, el dissabte 3 d’octubre, al pavelló d’Olot. Després, hi haurà un cap de setmana de descans i l’equip olotí reprendrà la competició el 17 d’octubre, a casa, contra el GEiEG. En aquesta primera fase, els equips intentaran quedar dels quatre primers del seu grup, la via més directa per acabar arribant al play-off.

Respon