En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L'Hoquei Olot no es rendeix

Havia de guanyar el Barça B per forçar el tercer i últim partit de quarts de final de Nacional, i ho va aconseguir
| 16 d'abril de 2018

Havia de guanyar el Barça B per forçar el tercer i últim partit de quarts de final de Nacional, i ho va aconseguir. Un gol de Lluc Jiménez a dos minuts del final va certificar el 3-2 definitiu. D’aquí a quinze dies, tots dos equips jugaran el duel de desempat a Barcelona.

Els jugadors de l'Hoquei Olot celebren el primer gol (David Planella)

La graderia principal del Pavelló d’Esports es va omplir, dissabte a la nit, per viure l’emoció del segon partit de la sèrie de quarts de final de Nacional Catalana. I el suport de l’afició va ser clau per sobreposar-se als moments complicats i acabar guanyant. El Barça B va tenir més la bola, però l’Olot es va defensar bé i es va avançar en el marcador amb un gol de Roger Saladrigues. A la segona meitat, Joan Mangas, de penal, va marcar el 2-0, però aquest resultat va durar molt poc perquè els blaugrana van retallar distàncies de seguida. Va ser a dos minuts del final quan Lluc Jimenéz va anotar el definitiu 3-2.